• DOM

    • "Supp 1918" -  Hernesupp, krõbe peekon, ürdiõlu

      "Supp 1918" - Hernesupp, krõbe peekon, ürdiõlu

      Minevik - Noorte kokade tiim pöördus Eesti rahvusköögi traditsiooniliste toitude poole ning avastas, et 1918 aastal oli
      kirja pandud esimene hernesupi retsept. Viime ellu originaalretsepti põhjal tänapäeva kokanduse moel.

    • DOM

    • "Metssiga 2018" - Metssea kael, praetud seened, pohlakaste leiva siirupiga

      "Metssiga 2018" - Metssea kael, praetud seened, pohlakaste leiva siirupiga

      Olevik - Eesti kaasaegne köök on moodne ja tervislik ning eeldab, et enamasti kasutusel on kohalikud toorained. Meie Lõuna-Eesti päritoluga metssiga on selle tõendiks.

    • DOM

    • "Dessert 2118" - Valge šokolaadi vaht, päevalilleseemned, vaarikasorbett

      "Dessert 2118" - Valge šokolaadi vaht, päevalilleseemned, vaarikasorbett

      Tulevik - Hetkel on raske ette arvata kuidas näeb välja magustoit 100 aasta pärast. Pakume oma nägemust, kasutades kogu tiimi loovust ja fantaasiat 😉