• GOODWIN The Steak House

    • Balti mereannid olevikust

      Balti mereannid olevikust

      Suitsutatud siia-, lõhe-, kohafilee toorjuustu ja küpsetatud peediga.
      Käesoleval ajal kasutatakse Eesti köögis kohalikku kala, millest kõige populaarsemad otsustasime suitsutada oma retsepti järgi antud roas.

    • GOODWIN The Steak House

    • Marmorjas Austraalia striploin tulevikust

      Marmorjas Austraalia striploin tulevikust

      Söeahjus küpsetatud steik porgandikreemi, mandlikartuli ja Goodwini veinikastmega.
      Alates esimese Goodwini avamisest jälgime kindlalt oma konseptsiooni. kuid samas pidevalt arenedes mistõttu ka meie tulevik on steik.

    • GOODWIN The Steak House

    • Kama ja kaerahelbed minevikust

      Kama ja kaerahelbed minevikust

      Piimazelee kamast, värsketest marjadest ja vaniljest koos tervetest kaerahelvestest valmistatud küpsiste ja jõhvikamoosiga.
      Minevikus leidusid meie esivanemate laudadel tihti magustoidud kamast ja kaerahelvestest. Otsustasime meelde tuletada neid maitseid ja lisasime sinna juurde kohalikust jõhvikast moosi.