• Leib Resto ja Aed

    • Võitatud suitsulõhe särtsukurgi ja juuretisesaiaga minevikust

      Võitatud suitsulõhe särtsukurgi ja juuretisesaiaga minevikust

      Minevik – Selle toiduga meenuvad meie peakokk Kristole head mälestused õpipoisiaegadest välismaal. Alati maitsev kooslus külmsuitsulõhest, estragonist ja kergelt pruunistatud võist koos hea grillitud hapusaiaga.

    • Leib Resto ja Aed

    • Pannil praetud Liivimaa lihaveise maks pikalt küpsetatud köögiviljade ja veisesabakastmega olevikust

      Pannil praetud Liivimaa lihaveise maks pikalt küpsetatud köögiviljade ja veisesabakastmega olevikust

      Olevik – Leib Resto on juba avamisest alates pälvinud tunnustust hea veisemaksa serveerimises. Tavaliselt algab suvi Leivas siis kui maks taas menüüs koha leiab, aga seekord toome suve lähemale ja serveerime juba märtis praetud maksa.

    • Leib Resto ja Aed

    • Napsused õunad krõbedik ja meejäätis tulevikust

      Napsused õunad krõbedik ja meejäätis tulevikust

      Tulevik – Õunad ja mesi ei ole kindlasti Leivale enneolematult uudne tooraine, ent sellist kooslust pole me oma majas veel kasutanud, rääkimata õunte purjutamisest. Hea võimalus on kasutada kevadel ära sügisel varasalve kogutud õunad, et teha ruumi uuele saagile ja elada üle järgmine talv.