• Kaerajaan

    • Seene cappuccino, porgandivahu, röstitud põdrasambliku ja krõmpsuvate enoki seentega.

      Seene cappuccino, porgandivahu, röstitud põdrasambliku ja krõmpsuvate enoki seentega.

      Tuleviku roog.
      Kokana töötades olen märganud, et üha enam inimesi huvitub taimsest toidust. Arvan, et tulevikus taimse toidu osakaal suureneb veelgi.
      Seen oli üks esimesi organisme maismaal ja tal on ka tulevikus oma kindel koht.

    • Kaerajaan

    • Grillitud angersäga lillkapsariisi, rohelise lehtkapsa, kikerhernerösti ja greibi-vahuveini kastmega.

      Grillitud angersäga lillkapsariisi, rohelise lehtkapsa, kikerhernerösti ja greibi-vahuveini kastmega.

      Oleviku roog.
      Minu jaoks on huvitav, et tänasel päeval kasvatatakse Eestis sedavõrd eksootilist kala - angersäga.
      Lisaks kalale on roale lisatud kosutav suutäis taimset, et turgutada organismi vitamiinidega.

    • Kaerajaan

    • Krõbedad vahvlid sametise sefiiri, vaniljekastme ning värskete marjadega.

      Krõbedad vahvlid sametise sefiiri, vaniljekastme ning värskete marjadega.

      Mineviku roog.
      Mulle seostuvad minevikuga vanaema küpsetatud krõbedad vahvlid.
      Erilise nostalgiahõngu annavad nad just hapuka sefiiri ja värske marja lisandiga.